Hemelvaart-Pinksteren arrangement

 

Hemelvaart-Pinksteren 2020

In 2020 houden we weer een uniek Hemelvaart-pinkster arrangement, waarbij wij allerlei leuke dingen ondernemen met de gasten. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen te kamperen, in deze periode. Voor een speciaal tarief. Uw aankomst is op woensdag 20 mei, en u mag weer vertrekken op dinsdag 2 juni. Dit zijn in totaal 13 overnachtingen. De kosten zijn voor 1 persoon € 125.00. En voor 2 personen betaald u € 180.00. Normaal is dit voor 13 dagen  € 227.50. Dus een voordeel van€ 47.50 U kunt uw verblijf natuurlijk altijd verlengen, maar dit is dan voor het normale tarief. Kijk hieronder maar eens wat we allemaal organiseren, en wat de kosten hiervan zijn. Doet u aan alles mee, krijgt u een korting van € 5.00 oer.persoon. Denk er aan vol is vol. Wij wijzen u wel op het muziek gebeuren op het “Rutbeet” op: 30 en 31 mei. Hier laten we ook nog enkele foto’s zien van de Pinksteren in 2019
Kinderen mogen deze periode mee kamperen voor € 30.00 per kind

Zaterdag 23 mei, Dan gaan we gezamenlijk klootschieten Met een hapje en drankje onderweg, door ons verzorgd. Als we terug zijn, gaan we gezellig barbecueën op de camping. Jullie moeten dan wel je eigen drankje meenemen. We beginnen om 14.30 uur. De kosten zijn € 12.50 per.persoon.

Vrijdag 29 mei, Krijgen we een rondleiding op het Rutbeek, waar we een kijkje kunnen nemen achter de schermen van het muziekgebeuren. Er wordt ons een versnapering en drankje aangeboden. We gaan er op de fiets of lopend heen, dit is naar eigen keuze. Aanvang 20.00 uur. vertrek 19.30 uur. dit is geheel gratis.

Zaterdag 30 mei: Vandaag gaan we een mooie fietstocht maken van ca. 25 kilometer Door de mooie Twentse natuur, met natuurlijk weer een hapje en drankje onderweg. Nadat we weer terug zijn gaan we samen volop lekkere spareribs eten met bijlagen. Wel weer je eigen drankje meenemen. We beginnen om 14.00 uur.       De kosten zijn €12,50 per.persoon.  

Zondag 31 mei: Eerste Pinksterdag gaan we Boerenklompgolf en nog meer. Wat dat is? Laat je verrassen. Voor het hapje en drankje zorgen wij weer. En wat eten betreft ? Wordt ook een verrassing. Aanvang 14.30 uur. De kosten zijn € 10.00 per.persoon.

Doet u aan alle activiteiten mee, dan betaalt u € 30.00 per persoon.

Dit is natuurlijk buiten het kamperen.

Bij aankomst op de camping kunt u aangeven aan welke activiteiten u deelneemt.

 

 

 

Klik om te vergroten